Τα αληθινά παιχνίδια είναι εδώ!!

Γνωρίζουμε και πιστοποιούμε εδώ και χρόνια την έννοια του αληθινού παιχνιδιού! Φροντίζουμε για να έχετε έξυπνα, ποιοτικά, οικολογικά και διαχρονικά παιχνίδια και δώρα.

To κατάστημα Πινόκιο λειτουργεί από το 1984 και βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των παιχνιδιών, αποφασίσαμε να επεκταθούμε με την δημιουργία ενός ψηφιακού καταστήματος (e-shop).

Πρωταρχικός μας στόχος, ήταν πάντα να προσφέρουμε ασφαλή και ποιοτικά παιχνίδια, δώρα και κατασκευές που θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Κατά την διάρκεια της πορείας μας συνεχίσαμε να εμπλουτίζουμε τα προϊόντα μας και σήμερα στο Πινόκιο μπορεί κανείς να βρει ξύλινα και οικολογικά, επιτραπέζια, βρεφικά και κλασσικά παιχνίδια, puzzle, κατασκευές, χόμπι, δώρα και πολλά άλλα.

Με πλούσιο υλικό και πάνω από 5.000 κωδικούς στη διαθεσή σας, έχουμε προτάσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιών· παιχνίδια, που ενεργοποιούν την φαντασία, οξύνουν την κρίση, αναπτύσσουν την δημιουργικότητα των παιδιών της προσχολικής και σχολικής ηλικίας αλλά και των ενηλίκων μέσα από τα σύγχρονα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Με χαρά θα είμαστε δίπλα σας, να σας βοηθήσουμε στις επιλογές των αγορών σας.

Αφήστε μια απάντηση