Διαδικασία Εγγραφής

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσα από το pinokiotoys.gr, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή. Η σελίδα της εγγραφής ανοίγει από το Link στο πάνω-δεξιά μέρος της σελίδας στην ένδειξη Δημιουργία λογαριασμού. Στην φόρμα που θα συμπληρώσετε, θα πρέπει να προσθέσετε υποχρεωτικά όσα πεδία έχουν αστερίσκο (*). Στη συνέχεια θα λάβετε στο e-mail που έχετε ορίσει ένα μήνυμα με το οποίο θα σας ζητείται να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας. Αν ξεχάσετε τα στοιχεία με τα οποία συνδέεστε στο λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο link Ξεχάσατε τον Κωδικό Πρόσβασης; και ακολουθήστε την διαδικασία. Θα λάβετε μήνυμα με τα στοιχεία για τη σύνδεσή σας.

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στη σύνδεσή σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τρόποι Πληρωμής:

Υποστηρίζονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής των αγορών σας:

  1.  Με την χρήση της κάρτας σας μέσω του (E-POS)προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς
  2. Με τραπεζική κατάθεση ( Εθνική ή Πειραιώς ή Eurobank ), ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ +4,00 ΕΥΡΩ

Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2310-276150 ή να αποστέλλεται με email στο play@pinokiotoys.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης και έπειτα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN : GR29 0172 2120 0052 1209 1293 540

         ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ:

IBAN: GR27 0110 2170 0000 2170 0241 553

          ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  • EUROBANK:

          IBAN: GR03 0260 0300 0009 7020 1425 945

          ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ +4,00 ΕΥΡΩ

  1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του.
  2. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
  3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
  • Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας χορηγήθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 300 ευρώ σε ελεύθερους επαγγελματίες, όπως στο κατάστημα Πινόκιο. ( Ονομασία πράξης ” Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού ” ΕΣΠΑ Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης )

Αφήστε μια απάντηση